Körkort

Blivit av med körkortet?

Att förlora körkortet kan vara en utmanande och stressig upplevelse. Vi är här för att stödja och vägleda dig genom hela processen att få tillbaka ditt körkort. Vår personal erbjuder en omtänksam och professionell service, från det inledande läkarsamtalet till de nödvändiga provtagningarna fram till intygsutfärdandet.
Vi hjälper dig att förstå och navigera i Transportstyrelsens krav och ser till att alla provresultat och nödvändiga dokument skickas in korrekt. Hos oss blir du mottagen med respekt och empati, och vi strävar efter att göra din väg tillbaka till körkortet så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Välkommen att kontakta oss för att ta det första steget tillbaka till vägarna. Nedan kan du läsa tydligare hur det går till steg för steg.

Såhär går det till:

Boka tid

När du har blivit av med körkortet ansöker du hos Transportstyrelsen om ett körkortstillstånd. Då får du ett körkortsföreläggande där det står exakt vilka prover du behöver ta för att få tillbaka ditt körkort, och hur lång tid observationsperioden är.

När du ringer för att boka tid hos oss börjar vi med att skriva in dig hos oss för att sedan boka ett inledande läkarsamtal där du får förklarat för dig hela processen fram till målet. Ta med dig ditt föreläggande vid första besöket. Under läkarbesöket kan du ställa frågor och reda ut det du undrar över när det gäller ditt körkort. Du lovar också att du skall du leva efter drogfritt & nyktert levnadssätt under observationsperioden.

Hos oss

Efteråt