Hälsokontroll

Vi hand om dig när livet blir utmanande

Vår mottagning erbjuder en rad tjänster inklusive hälsoundersökningar, beroendebehandling, och utfärdande av olika hälsointyg. Vår erfaren personal utför noggranna narkotika- och alkoholtester, med ett diskret och respektfullt bemötande, för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.
Behöver du hjälp med körkortsförläggande eller återkallat körkort? Vi hjälper dig med alla nödvändiga tester och intyg. För de som förlorat sitt körkort erbjuder vi även stöd för att ansöka om alkolås.

Professionalism och empati går hand i hand

Vi är stolta över att kunna erbjuda en tjänst där professionalism och empati går hand i hand. Boka din tid hos oss och upplev skillnaden!

Körkort

Kontroll för körkort

När du ringer till oss, bokar vi in det första läkarbesöket till vår läkare. Medtag ditt föreläggande från Transportstyrelsen. Där står det din specifika observationsperiod, vilka prover som du skall ta och när ditt läkarintyg skall vara inskickat till Transportstyrelsen.

Alkolås

Om du fått ditt körkort återkallat kan du ansöka om alkolås hos Transportstyrelsen. Då kan du fortsätta köra bil under en villkorstid om du installerar ett alkolås och genomför provtagningar enligt ditt föreläggande. När villkorstiden är slut återfår du därefter ditt körkortet.

Högre behörighet

Transportstyrelsen skickar ut till dig när det är dags att uppdatera dina behörigheter. Du kan ladda ner blankett som du behöver till läkarintyget avseende högre körkortsbehörigheter eller taxiförarlegitimation här på Transportstyrelsens hemsida. Därefter bokar du tid hos vår läkare på Mottagningen.

Förlorat körkortet?

Ibland går det snett, tillsammans hjälps vi åt. När du kontaktar oss, ser vi till att du får rätt tester gjorda. Dessutom erbjuder vi en bred expertis inom beroendebehandling om du önskar stöd. Läs mer via länkarna nedan.

Hälsointyg

Vi utför hälsoundersökningar och kan utfärda de flesta intyg, åt både företag och privatpersoner.

Narkotikaprov & Alkoholprov

Vi erbjuder säkra narkotika- och alkoholtester med omtanke och professionalism. Vår erfarna personal garanterar en respektfull och diskret hantering under hela processen. Vi förstår vikten av ett tryggt och icke dömande bemötande och ser till att varje klient känner sig väl mottagen.

Våra tester inkluderar urin- och blodprover, utförda under noggrann observation för att säkerställa tillförlitliga resultat. Vid behov kan vi även skicka intyg direkt till Transportstyrelsen. Vårt mål är att erbjuda en smidig och problemfri upplevelse. Boka din tid hos oss för ett professionellt och varmt bemötande.